Żeby skasować konto i wszystkie związane z nim dane, zaloguj się na nie i wróć na tę stronę — usunięcie potwierdzamy z poziomu zalogowanego konta, żeby nikt nie skasował cudzego.
Napisz z adresu, na który było założone, na info@angielskiwglowie.pl — skasujemy je ręcznie w ciągu 30 dni i odpiszemy z potwierdzeniem.